Yli
23
VUODEN
KOKEMUKSELLA!
TERVETULOA!
Meidän
MENESTYKSEN SALASTUS

Mitä voimme tehdä

Sekä leipomomme että konditoriamme tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista ilman turhia lisäaineita, ilman oikoteitä.

Paraslaatuiset tuotteet
98%
Tyytyväisiä asiakkaita
99%
Nopea toimitus
97%
Miksi Me ?
Moderneimmat
leivän
ja makeisten leipomistekniikat.

Leipomo Lähimmäinen on palvellut hyvien leivonnaisten ystäviä jo vuodesta 1989 lähtien.

Toimintamme perustuu paikallisuuden, kotimaisuuden ja käsityön liittoon, jonka tuloksena pyöräytämme asiakkaidemme iloksi niin suussa sulavat täytekakut, suolaiset ja makeat kahvileivät, ruokaleivät, sämpylät kuin monet muutkin ihanat leipomotuotteet.

Voit tulla herkuttelemaan omiin myymälä-kahviloihimme sekä ostaa ja tilata tuotteitamme myös kotiin. Tuoreus ja laadukkaat raaka-aineet ovat kaiken perusta – kun kerrat maistat Leipomo Lähimmäinen aamulla leivottua, aidosti tuoretta leipää tai pullaa, ei muu enää kelpaa.

Uunista ulos

Leipomoon leviää uunista tuoreen leivän täyteläinen tuoksu jo ennen kuin ensimmäiset leivät nostetaan ritilälle jäähtymään.

Tarkkaa touhua

Paistoaika, lämpötila, kohotus, ainesten määrä ja tuoreus – kaikki vaikuttavat suoraan lopputulokseen. Minkä taikinaan laittaa sen leivässä maistaa.

Herkullista huomenta

Asiakkaan aamu alkaa tuoreesti leipomon herkuilla ja kupillisella kuumaa juomaa.

Mitä me teemme ?
Joitakin tuoreita
portfoliot

Meistä

3 syytä rakastaa lähimmaisen leipomoa

1- Meiltä saat vaivattomasti tarjoilut niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin sekä kokouksiin. Meillä on kokemusta jopa maamme suurimmista tapahtumatarjoiluista. 

2- Keliakia vaivaa? Ei hätää! Meillä on käytössä oma täysin gluteeniton konditoria-leipomomme.

3- Jännät sesongit. Vaihdamme osaa tuotteistamme sesonkien mukaan. Näin ollen sinulle on tarjolla aina jotain uutta ja jännittävää herkuteltavaa!

Meistä
Meidän
kadenjälkemme
näkyy sinun ruokapöytäsi

Hyvän mielen
leipomo

Vaikka olemmekin perinteikäs leipomo, meille on tärkeää kunnioittaa meille tärkeitä nykypäivän arvoja. Käytämme kotimaisia, läheltä saatavia raaka-aineita aina kun on mahdollista, meillä on valikoimassamme useita täysin vegaanisia tuotteita ja tiedostamme myös ilmastovaikutukset. Tuotteillamme on pieni hiilijalanjälki, sillä kaikki tuotteemme valmistetaan mäntsälän leipomossa.
Päivittäistavarakaupoista et tuotteitamme löydä, sillä ehdoton tuoreus ja virheetön laatu on se, mistä meidät tunnetaan.

Maku  &
 tekeminen edellä

Leipomomme sijaitsee mäntsäln ytimessä, jossa leipurimme ja kondiittorimme työskentelevät vuorokauden ympäri näin taatakseen teille joka aamu mahdollisimman tuoreita ja herkullisia tuotteita. Ranskalaisvaikutteisten leipien lisäksi olemme huomioineet suomalaiset makumieltymykset ja täydentäneet valikoimaamme tuotteilla suomalaisista leipäperinteistä.

Ostoskori
  • No products in the cart.
0